Visar 1–12 av 160 resultat

Maskeradkläder Halloween

Halloween är en företeelse som kommer från Irland och Skottland. Därifrån följde firandet med emigranter till USA. I Sverige är det en relativt ny företeelse med Halloween. Så sent som på mitten av 1990-talet började vi klä ut oss till skräckinjagande figurer denna tid. Under Halloween ska man inte bara ha en läskig utklädnad, för barnens del gäller det också att springa runt till hus och folk och erbjuda trick or treat, alltså bus eller godis. Bjuds det inte på nåt gott så får man räkna med att något småbusigt sker!

I Sverige är det lite oklart när man firar Halloween. Vissa anser att det är 31 oktober och andra menar att det är dagen innan alla helgons dag, alltså dagen före första lördagen i november. På senare år ser man allt fler människor i halloweendräkter båda helger kring dessa datum. Varför inte fira det när man vill?

Vad som däremot är helt klart är att vi gillar att ha Halloween-fest och klä ut oss till hemska figurer. Det finns väldigt många maskeraddräkter att välja på när det kommer till Halloween. Ju hemskare desto bättre! Exempel på halloweenkostymer du hittar här zombies, vampyrer, Dracula, Frankenstein, Freddy Krueger, Hannibal Lecter och många andra läskiga figurer.

Vill du inte köpa en komplett Halloween-dräkt utan göra vissa delar själv kan du kika på smink-avdelningen där du hittar blod och specialeffekter i många former att måla på t.ex. ditt ansikte. Här hittar du också vampyrtänder och andra läskigheter att använda som rekvisita.

399 kr

Halloweendräkter

Anatomisk Man Maskeraddräkt

499 kr
499 kr

Halloweendräkter

Avhuggen Hand Maskeraddräkt

299 kr

Halloweendräkter

Barock Vampyr Maskeraddräkt

499 kr

Halloweendräkter

Big Frank Maskeraddräkt

649 kr

Halloweendräkter

Biohazard Maskeraddräkt

499 kr
499 kr

Halloweendräkter

Blodig Doktor Maskeraddräkt

199 kr

Halloweendräkter

Blodig Polis Maskeraddräkt

399 kr